Amstelcampushal

Tijdens de Basketball'sCool training leer je de basis van het basketballen van ervaren trainers. Maar ook hoe je met elkaar speelt en met veel plezier. Lekker basketballen, rennen, spelletjes en wedstrijdjes doen.

De basketball trainingen vinden plaats op de zaterdagochtend van 10:00 - 11:30 uur.

Adres: Tweede Boerhaavestraat 10, 1091 An Amsterdam

Aanpassing Corona-maatregelen per 06-11-2021

Op 2 november 2021 heeft het kabinet de corona-maatregelen aangepast. Wat houdt dit nu in voor de Basketball’sCOOL training: Per 6 november 2021 geldt dat personen vanaf 18+ een QR-code of geldig PCR-test (niet ouder dan 24 uur) moeten laten zien om bij trainingen/wedstrijden aanwezig te zijn. Omdat wij niet de trainers kunnen belasten om naast het trainen geven en de registratie van de kinderen nu ook de ouders te controleren. Het bestuur en basketbalverenging Flying Oost hebben besloten dat ouders niet meer aanwezig kunnen zijn bij de trainen. U kunt uw kind tot aan de deur brengen en dan hem/haar na de trainingen ophalen. Wij hopen op jullie medewerking en hopen dat wij jullie snel weer mogen verwelkomen bij de training.

Vriendelijke groet, Namens het bestuur Basketball’sCOOL

Neem goed de corona regels door! poster corona versie 051121

Eerstvolgende trainingen

Voeg toe aan agenda
Toon meer

LANGSKOMEN EN MEETRAINEN MAG ALTIJD, ZONDER VERDERE VERPLICHTINGEN. DE EERSTE 2 TRAININGEN ZIJN GRATIS.

Direct gratis aanmelden

DE CLUB - Flying Oost

Basketbalclub Flying Oost is een jonge basketbalvereniging die vanaf januari 2014 meespeelt in de competitie. BC Flying Oost is ontstaan vanuit de Basketball’scool, waar kinderen wekelijks kunnen basketballen in de Amstel Campus.

We zijn laagdrempelig en stimuleren de instroom van nieuwe spelers via de Basketball’scool.

Bezoek de website

De Trainers

  • Adri Willemzorg Hoofdtrainer Amstelcampus