SPORTCENTRUM Caland

Tijdens de Basketball'sCool training leer je de basis van het basketballen van ervaren trainers. Maar ook hoe je met elkaar speelt en met veel plezier. Lekker basketballen, rennen, spelletjes en wedstrijdjes doen.

De basketballtrainingen vinden plaats op de zaterdagochtend in sportcentrum Caland 09:30 - 11:00 uur.

Adres: Eliza van Calcarstraat 2, 1068 RR Amsterdam

Aanpassing Corona-maatregelen per 06-11-2021

Op 2 november 2021 heeft het kabinet de corona-maatregelen aangepast. Wat houdt dit nu in voor de Basketball’sCOOL training: Per 6 november 2021 geldt dat personen vanaf 18+ een QR-code of geldig PCR-test (niet ouder dan 24 uur) moeten laten zien om bij trainingen/wedstrijden aanwezig te zijn. Omdat wij niet de trainers kunnen belasten om naast het trainen geven en de registratie van de kinderen nu ook de ouders te controleren. Het bestuur en basketbalverenging Harlem Lakers hebben besloten dat ouders niet meer aanwezig kunnen zijn bij de trainen. U kunt uw kind tot aan de deur brengen en dan hem/haar na de trainingen ophalen. Wij hopen op jullie medewerking en hopen dat wij jullie snel weer mogen verwelkomen bij de training.

Vriendelijke groet, Namens het bestuur Basketball’sCOOL

Neem goed de corona regels door! poster corona versie 051121

Eerstvolgende trainingen

Voeg toe aan agenda
Toon meer

LANGSKOMEN EN MEETRAINEN MAG ALTIJD, ZONDER VERDERE VERPLICHTINGEN. DE EERSTE 2 TRAININGEN ZIJN GRATIS.

Direct gratis aanmelden

DE CLUB - Harlemlakers

Basketballvereniging Harlemlakers, opgericht in 1983, is van oorsprong een Badhoevedorpse vereniging, maar sinds 2008 is de vereniging gehuisvest in de Amsterdam met als thuishaven Sportcentrum Caland in Amsterdam Osdorp. De vereniging telt op dit moment ongeveer 200 leden, waarvan ca. 140 jeugdleden.

Bij Harlemlakers, vinden we het belangrijk dat iedereen die de basketballsport wil beoefenen dit, ongeacht het niveau, bij onze vereniging met veel plezier kan doen. Daarnaast zijn we ook met topsport bezig. Onze eerste (jeugd)teams komen uit in de hoogste divisies van de Nederlandse Basketballbond. Dit heeft de afgelopen jaren diverse aansprekende resultaten opgeleverd op nationale en internationale toernooien en kampioenschappen.

Het vlaggenschip van de club, ons eerste heren team.speelt sinds 2017 op het hoogste amateurniveau in Nederland, voornamelijk met spelers uit onze eigen jeugdopleiding.

Bezoek de website

De Trainers

  • Michael Hoffman Hoofdtrainer Caland