SPORTCENTRUM Caland

Tijdens de Basketball'sCool training leer je de basis van het basketballen van ervaren trainers. Maar ook hoe je met elkaar speelt en met veel plezier. Lekker basketballen, rennen, spelletjes en wedstrijdjes doen.

De basketballtrainingen vinden plaats op de zaterdagochtend in sportcentrum Caland 09:30 - 11:00 uur.

Adres: Eliza van Calcarstraat 2, 1068 RR Amsterdam

Neem goed de corona regels door! Corona regels binnen training per 19-05-2021

Eerstvolgende trainingen

Voeg toe aan agenda
Toon meer

LANGSKOMEN EN MEETRAINEN MAG ALTIJD, ZONDER VERDERE VERPLICHTINGEN. DE EERSTE 2 TRAININGEN ZIJN GRATIS.

Direct gratis aanmelden

DE CLUB - Harlemlakers

Basketballvereniging Harlemlakers, opgericht in 1983, is van oorsprong een Badhoevedorpse vereniging, maar sinds 2008 is de vereniging gehuisvest in de Amsterdam met als thuishaven Sportcentrum Caland in Amsterdam Osdorp. De vereniging telt op dit moment ongeveer 200 leden, waarvan ca. 140 jeugdleden.

Bij Harlemlakers, vinden we het belangrijk dat iedereen die de basketballsport wil beoefenen dit, ongeacht het niveau, bij onze vereniging met veel plezier kan doen. Daarnaast zijn we ook met topsport bezig. Onze eerste (jeugd)teams komen uit in de hoogste divisies van de Nederlandse Basketballbond. Dit heeft de afgelopen jaren diverse aansprekende resultaten opgeleverd op nationale en internationale toernooien en kampioenschappen.

Het vlaggenschip van de club, ons eerste heren team.speelt sinds 2017 op het hoogste amateurniveau in Nederland, voornamelijk met spelers uit onze eigen jeugdopleiding.

Bezoek de website

De Trainers

  • Michael Hoffman Hoofdtrainer Caland